Even voorstellen

Beste ouders,

Hierbij stel ik mij even voor. Mijn naam is Myranda Smit-Peet en ik ben gastouder in Blaricum.
Ik ben 51 jaar en gelukkig getrouwd met mijn man Mark Smit. Samen hebben wij een dochter Yente van 12 jaar. Ik ben zelf ruim 25 jaar lang werkzaam geweest in de kinderopvang van verticaal (0-4 jaar),baby, dreumes, peuter en kleuter groepen.
Nu heb ik 9 jaar geleden besloten om als gastouder thuis te gaan werken. Wat ik daar leuk aan vind is het huiselijke en kleinschalige. Zo kun je de kinderen meer persoonlijke aandacht geven. Het is belangrijk het kind te kunnen bieden wat het nodig heeft en te stimuleren in zijn of haar ontwikkeling.
Binnen hebben we een prachtige speelruimte voor alle leeftijden en een mooie ruime kindvriendelijke tuin. Ik vind goed overleg met de ouders over hun wensen tot betrekking tot het kindje erg belangrijk zodat het kind zich hier goed “thuis” zal voelen.
Wij wonen in de Blaricum Bijvanck, gelegen aan de A27. Op 5 minuten loopafstand  is er een kinderboerderij waar we regelmatig heen gaan omdat buiten zijn en buiten spelen heel belangrijk is voor kinderen. Bij slecht weer zijn we lekker aan het knutselen, liedjes zingen, schilderen, kleien etc. etc.
Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten, mail of bel gerust voor een persoonlijk gesprek.

Groetjes Myranda

info@gastouderkiekeboe.nl

06-23567744

LRKP nummer: 229726161

KVK-nummer: 59385448